Pam Viličar PAM VILIČAR

Regeneracija

Radi bi vam ponudili našo novo storitev s katero vam lahko zagotovimo 70% nižje stroške nabave in vzdrževanja akumulatorjev.

Ponujamo vam obnovo – regeneracijo akumulatorjev – s katero vaše stare in izrabljene akumulatorje obnovimo nazaj na 85 – 95 % moči novega akumulatorja.

Storitev regeneracije akumulatorjev – t.i. desulfatizacija se lahko uporablja za vse svinčenokislinske in GEL akumulatorje, kateri se običajno uporabljajo za: viličarje, telekomunikacijske in podporne sisteme, vlake, golf vozičke...

Regeneracija baterij

Vaš akumulator sčasoma izgubi veliko svoje zmogljivosti in učinkovitosti, saj tudi pri najbolje vzdrževanih akumulatorjih z leti pride do močne sulfatizacije ali močnega tvorjenja kristalov svinčevega sulfata. Ti kristali se ne morejo razgraditi z normalnim polnilcem in posledica tega je, da se del svinčene plošče ne uporablja, specifične težnosti akumulatorja se zmanjšajo in zmogljivost seveda upada. Zato boste morali akumulator POLNITI pogosteje, čas uporabe pa bo krajši.

Pri izrabljenih akumulatorjih imate dve možni rešitvi:

  • Lahko zamenjate vaš stari akumulator z novim, vendar je to zelo drago in okolju neprijazno.
  • Odločite se raje za DESULFATIZACIJO in svojim akumulatorjem s pomočjo naše tehnologije podarite še eno življenje.

Po postopku regeneracije lahko natisnemo poročilo s podrobnimi rezultati, iz katerega je razvidno, v kolikšni meri se je povečala zmogljivost.

Uspešno smo regenerirali že veliko število akumulatorjev. Nekateri so bili stari tudi 14 let in uspelo nam je, da smo jih povrnili na 93 % moči. V informacijo zato lahko rečemo, dokler je akumulator živ, ni ovire, da regeneracija nebi uspela. Življenjska doba akumulatorja je ob pravilni uporabi in rednem vzdrževanju tudi do 20 let.

Za več informacij in obisk s predstavitvijo v vašem podjetju nas prosim kontaktirajte na telefonsko številko 031 387 774 ali nam pošiljite e-mail na naslov petra@pamvilicar.si.